GlobAllShare

30.04.2013 19:54

 

GlobAllShare se poslední dobou na internetu hodně objevuje. Proto jsem se rozhodnul o této společnosti napsal pár řádků.

Jedná se tedy o zcela novinku, která je ale zatím jen v PŘEDSTARTOVNÍ FÁZI.

GlobAllShare je síť webových stránek, které nabízí několik věcí a to zcela ZDARMA (např. Bezplatné telefonování, free video hovory, live web přednášky, webkonference, videoemail, posílání SMS, hry, filmy hudbu a toto skutečně všechno zcela ZDARMA. GlobAllShare také umožňuje vytvořit si své vlastní stránky a nebo eshop. Samozřejmě těch možností, které tato společnost nabízí je mnoho.

 

Co je dle mého názoru nejvíce důležitá, tak je, že se z Vás může stát spolumajitel. Máte možnost si pořídit akcie a začít vydělávat 5 000 a nebo 10 000 dolarů za měsíc. To je již dosti lákavá nabídka.

NEMYSLÍTE?

Ale, i zde je podmínka.

Akcie se můžou získat jen po dobu před registrace. Jakmile se společnost oficiálně spustí, tak již tyto akcie se nebudou moci nijak získat.

Jak jsem již napsal, tak vstup je zcela ZDARMA.

A teď je zde otázka!!!!

A kde vezme společnost tolik peněz, aby všechny dokázala vyplatit?????

Ano. Každý, kdo by se nad touto otázkou zamyslel, tak by jej muselo napadnou, že pokud společnost nemá

PŘÍJEM (čili do firmy nejdou peníze), tak také nemůže mít vůbec žádný výdaje (proplacení všech provizí).

 

TO PROSTĚ NENÍ MOŽNÉ!!!

 

Pokud mám někomu vyplatit 5 000 dolarů za měsíc, tak také musí proudit do společnosti peníze.

 

Samozřejmě, každý má svojí hlavu.

 

Můj názor je ten, že společnost je jen sběr emailových adres, aby Vás později mohla začít SPAMOVAT jinými nabídkami. V dnešní době je dobrý obchod s prodejem databáze s emailovými adresami.

 

Na závěr bych chtěl říci, že by se měl každý zamyslet nad společností, co nabízí a zda je schopná vyplácet své spolupracovníky.

Ono je hezké to kouzelné slůvko, ZDARMA!!!

Ale, také neznamená, že tato společnost někdy bude vyplácet a ještě navíc, když se jedná pouze o předstartovní fázi. Pokud by někdy v budoucnu po spuštění chtěli nějaký malý vstupní poplatek, tak bych jej určitě neplatil!!!

Jedná se jen o můj názor. Je možné, že se pletu, ale také můžu mít pravdu. Čas ukáže, zda to společnost myslí upřimně a splní všechno, co slíbila. Pokud by se skutečně rozjela, tak můžu říci, že by to byla skutečně globální revoluce. Ale, na to si ještě chvíli počkáme.

 

 

Pokud se Vám tento článek líbí, tak budu rád za Vaš To se mi líbí a nebo komentář.