Strach z osobního kontaktu (telefonický hovor).

13.08.2013 00:03

Ahoj,

dneska jsem si pro Vás nepřipravil dlouhý článek, ale vkrátké video.

Každý, kdo podniká, ať v MLM a nebo jinak, tak používá při kontaktu dost často svůj mobilní telefon. A teď bych se Vás chtěl zeptat, zda si pamatujete právě ten svůj první, ano myslím zcela první telefonní kontakt se svým zákazníkem, či potenciálním spolupracovníkem ať jste jej znali osobně a nebo jen přes inzerci. Když jste vytáčeli telefonní číslo, jak jste se cítili? Dělal Vám a nebo stále dělá telefonní hovor nějaký problém? Máte tu odvahu zvednout mobil a zavolat, aniž by jste začali koktat a nebo zadrhávat?

Vy možná s tím nemáte osobně žádné problémy, ale jsou lidé mezi námi, kteří právě tento problém mají a neustále telefonní hovory odkládají do neurčita. Neustále jim do toho něco vleze a nebo neví, co mají říci. Až nakonec zjistí, že po týdnu již nemá smysl nikomu volat. A právě pro tyto lidi je toto krátké motivační video.

Tak co, jak vypadal právě ten Vás první telefonický hovor se zákazníkem a jak tyto telefonické kontakty zvládáte dneska? Vaše příběhy můžete napsat do komentářů dole pod videem.

Pokud se Vám tento článek líbí, tak jej můžete SDÍLET a nebo dejte TO SE MI LÍBÍ.

 

Poznámka k videu:

Původní díl seriálu se věnoval k jiné problematice, ale pro názornou ukázku ze strachu z telefonování to plně stačí. Stačí si jen některé věci domyslet.

Kevin = podnikatel.

Lisa = kamarádka Kevina, který jí chce nabídnout spolupráci se svojí nabídkou.